Haber - Etkinlik Arşivi
FSMVÜ Ailesi Bayramlaşma Töreninde Buluştu

İstanbul’un gözde Vakıf eserlerinde, şehrin en kalbi noktalarında bulunan birden çok yerleşkede gerçekleştirdiğimiz eğitim-öğretim faaliyetlerinin mimarları Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinin saygıdeğer akademik ve idari personeli, bayramlaşma töreninde buluştu.

Bayram tatili öncesi son mesai gününde Üniversitemiz Topkapı Yerleşkesi Yenikapı Mevlevihanesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, mensuplarımız ile birlikte Mütevelli Heyet Başkanımız Mevlüt Uysal ve Rektörümüz Prof. Dr. Nevzat Şimşek’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.   Mensuplarımızla tek tek bayramlaşan Rektörümüz, “Ramazan Bayramı’nın İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, sağlık, huzur, başarı ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi. 

Diplomamızın ayrıcalığı
Üniversitemizi 4 temel üzerinde geliştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Rektörümüz konuşmasında; kurumsal aidiyet, kalite, akreditasyon ve uluslararasılaşmaya dikkat çekerek “Üniversitemizin akademik süreçlerini ve bölümlerin akreditasyonunu önemsiyoruz. Öğrencilerimiz yurt dışına gittiklerinde diplomamızın ayrıcalığını yaşayacaklar.” ifadelerini kullandı.

Bayramlar değerlerin pekiştiği zamanlardır
Mütevelli Heyet Başkanımız Mevlüt Uysal; Dünya’nın birçok coğrafyasında zulüm altındaki insanları düşündüğümüzde, böyle bir huzur ortamında kıymetli çalışma arkadaşlarımızla bir arada olabilmenin, tebrikleşebilmenin oluşturduğu memnuniyetin değer ve önemini ifade eden bir konuşma gerçekleştirerek mensuplarımızın, ailelerinin ve tüm insanlığın Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Uysal, “Bayramlar, dostlukların, aile bağlarının kısaca bizi biz yapan değerlerin pekiştiği bir zamandır.” diyerek bayramların önemine vurgu yaptı. Bayramlaşma programı, hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


  • https://medit.fsm.edu.tr/resimler/upload/22024-04-05-05-00-05pm.JPG
  • https://medit.fsm.edu.tr/resimler/upload/32024-04-05-05-00-06pm.JPG
  • https://medit.fsm.edu.tr/resimler/upload/52024-04-05-05-04-52pm.JPG
  • https://medit.fsm.edu.tr/resimler/upload/42024-04-05-05-05-04pm.JPG
  • https://medit.fsm.edu.tr/resimler/upload/62024-04-05-05-05-18pm.JPG
  • https://medit.fsm.edu.tr/resimler/upload/72024-04-05-05-05-29pm.JPG