Duyuru Arşivi
Medeniyetler İttifakı Enstitüsü Paneli
Osmanlı Siyaset Düşüncesi ve Çok Kökenli Bir Toplumun Uluslararası İlişkiler Yoluyla Güvenlik İçinde Yönetimi Paneli

Medeniyetler İttifakı Enstitümüzün, Doshisha Üniversitesi’yle ortaklaşa düzenlediği “Osmanlı Siyaset Düşüncesi ve Çok Kökenli Bir Toplumun Uluslararası İlişkiler Yoluyla Güvenlik İçinde Yönetimi" paneli 20.03.2013 tarihinde saat:10.30'da Topkapı Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Konuşmacılar:

Hasan Ko Nakata, (Doshisha University): Reconstructing the Concept of Ṣulḥ as a Diplomatic Tool
Recep Şentürk, (Alliance of Civilization Institute): Millet System: Ottoman Diversity Management
Talha Köse, (Şehir University): Islamic Communal Dispute Resolution
Abd al-Fattah El-Awaisi, (Alliance of Civilization Institute): Amân Theory: Peaceful Co-Existence and Mutual Respect (Islamic Jarusalem Model)

Panele, tüm personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Medeniyetler İttifakı Enstitüsü Paneli