Duyuru Arşivi
Lisansüstü Asil Öğrenci Kayıtları ( T.C Vatandaşı )

FSMVÜ   Medeniyetler İttifakı EnstitüsüLisansüstü Asil Öğrenci Kayıtları 19-21 Temmuz 2016 tarihleri arasında Topkapı Yerleşkesi Öğrenci işlerinde yapılacaktır. Aşağıda belirtilen evraklar ile eksiksiz bir şekilde kayda gelmeniz önemle rica olunur.

NOT: Eksik evraklı adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Kesin Kayıtta istenen Belgeler;

1. Lisansüstü Öğrenci Sözleşmesi (Kayıt sırasında Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Muhasebe biriminin bilgisi dâhilinde kayıt esnasında yapılacaktır),
  2. Mezuniyet ve Transkript Belgeleri (Asılları)
  3. Ales Belgesi (internet çıktısı)
  4. Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için),
  5. Nüfus Cüzdanının onaylı fotokopisi,
  6. 2 adet vesikalık fotoğraf,
  7. Yabancı Dil Belgesi
  8. Öğrenci Adres Beyan formu Enstitü web sayfası dilekçeler ve formlar kısmından indirilecek.

Not: Kayıtlarını bir başkası tarafından yaptırmak isteyenlerin, belgeleri tamam olmak şartıyla NOTERDEN VEKÂLETNAME vermeleri gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan veya online kayıt bilgilerinde tutarsızlık olan adaylar bu haklarını kaybederler ve herhangi bir hak talep edemezler.